Knabbelhart
Knabbelhart
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
800 g | 8 % | gist | |
4.400 g | 44 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
3.000 g | 30 % | Vruchtenmelange | |
2.000 g | 20 % | rozijnen |
Decoratie
2.020 g | nibs p3 (10 g per stuk) |
Werkwijze
De vruchtenmelange wassen, minimaal 4 en maximaal 24 uur van te voren weken.Van alle grondstoffen een stevig en koel deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 24°C
Deegrust ca. 20 minuten.
Uitrollen tot een dikte van 8 mm.
De deegplak even laten rusten en steken met de hartensteker (12 x10 cm).
Deeggewicht 100 gram.
Strijken met Ovex Liquide en decoreren met suikernibs P3.
Narijs 45 minuten.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd ca. 12 minuten.
Uitkomst 202 stuks
Voor een makkelijke verwerking adviseren wij u het deeg een nacht in de koelkast te plaatsen!