Klørebrød Pomodoro
Klørebrød Pomodoro
Recept
1.000 g | 100 % | Fiesta Pomodoro * | |
30 g | 3 % | gist | |
530 g | 53 % | water |
* Fiësta Pomodoro bevat zout!
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 26°C.
Opmaken als voor brood.
Laat het deeg ca. 5 minuten rusten.
Uitrollen tot een dikte van 1,5 mm.
Plaats het deeg op een bakplaat van 80x60 cm.
Narijs 60 minuten.
Voor het bakken prikken.
Eventueel strijken met olijfolie.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 270°C.
Baktijd ca. 5 minuten.
Uitkomst 1 stuks
Snijden in diversen vormen en beleggen naar keuze.
Plakken zijn prima op voorraad te houden in de vriezer.