Klaverbroodjes
Klaverbroodjes
Recept
5.000 g | 55.6 % | tarwebloem | } 100% |
4.000 g | 44.4 % | Panomix Vienna * | } |
1.000 g | 11.1 % | boter | |
1.000 g | 11.1 % | gist | |
3.200 g | 35.6 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
3.000 g | 33.3 % | cranberries |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 27°C.
Afwegen 1200 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Plaats 3 bolletjes in een cupje/bakje en strijken met Ovex Liquide.
Narijs ca. 60 minuten.
Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 12 minuten.
Uitkomst 143 stuks