Kirsch Kerstboom met Kanomix
Kirsch Kerstboom met Kanomix
Recept
2.200 g | Kanomix | |
850 g | boter | |
400 g | Fruitful Cherry | |
125 g | Wigo Kirschmelange | |
10 g | bakkerszout |
Afwerking
120 g | Ovex Liquide (2 g per stuk) |
Decoratie
120 g | Fruitful Raspberry Jam (2 g per stuk) | |
60 g | suikernibs C30/P3 (1 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg zetten.Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Het deeg uitrollen tot een dikte van 8 mm.
Met de kerstbomensteker bomen uitsteken.
Op met Carlex gesmeerde platen leggen en strijken met Ovex Liquide.
Met Fruitful Raspberry Jam een slinger aanbrengen.
Bestrooien met suikernibs P3.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 20 minuten.
Uitkomst 60 stuks