Recepten Recepten

Kirsch Kerstboom met Kanomix

Recept

2.200 g   Kanomix
850 g   boter
400 g   Fruitful Cherry
125 g   Wigo Kirschmelange
10 g   bakkerszout

Afwerking

120 g   Ovex Liquide (2 g per stuk)

Decoratie

120 g   Fruitful Raspberry Jam (2 g per stuk)
60 g   suikernibs C30/P3 (1 g per stuk)
Kirsch Kerstboom met Kanomix

Werkwijze

Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.

Het deeg uitrollen tot een dikte van 8 mm.
Met de kerstbomensteker bomen uitsteken.
Op met Carlex gesmeerde platen leggen en strijken met Ovex Liquide.
Met Fruitful Raspberry Jam een slinger aanbrengen.
Bestrooien met suikernibs P3.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 20 minuten.

Uitkomst 60 stuks