Kidsbrood met Panomix Vienna
Kidsbrood met Panomix Vienna
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
500 g | 5 % | gist | |
4.200 g | 42 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
15.000 g | Fruitful Apple |
Afwerking
550 g | Dip Advocaat Smaak | ||
550 g | Dip Neutraal |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed koud deeg vormen.Deegtemperatuur 24°C.
Vormen als voor brood.
Deegrijs 25 minuten.
Uitrollen op 1.8 mm.
Plaat 60x80 cm bekleden met deeg.
Bestrijk de plak met Fruitful Apple.
Vervolgens een tweede plak deeg aanbrengen en prikken.
Strijken met Ovex Liquide.
Narijs 70 minuten.
Bakken met iets stoom.
Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 18 minuten.
Na het afkoelen snijden 10 x 5 cm.
Decoreren met Dip Advocaat Smaak en Dip Neutraal.
Uitkomst 375 stuks.