Kerst DoubleChoc Plaatcake
Kerst DoubleChoc Plaatcake
Fonceerdeeg
300 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
200 g | Fruitful Raspberry Jam |
Recept
1.000 g | Double Choc Cake | |
200 g | ei | |
200 g | water |
Vulling
750 g | Fruitful Cherry |
Decoratie
200 g | Calif. Amandel Schaafsel | |
25 g | Mont Blanc |
Werkwijze
Fonceer de bodem van de kartonnen bakvorm (37 x 27,5 cm) met hardewenerdeeg.Bestrijk het hardewenerdeeg met Fruitful Raspberry Jam.
Meng de ingredienten gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met een vlinder.
Voor het afvullen het beslag bijkrabben en doorspatelen.
Verdeel het beslag over de Fruitful Raspberry Jam.
Van de vulling diagonale banen op het cakebeslag spuiten en decoreren met amandelschaafsel.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het bakken en afkoelen en in gewenste grootte snijden.
Eventueel decoreren met Mont Blanc.
Uitkomst 1 stuks