Recepten Recepten

Kerst DoubleChoc Plaatcake

Fonceerdeeg

300 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
200 g   Fruitful Raspberry Jam

Recept

1.000 g   Double Choc Cake
200 g   ei
200 g   water

Vulling

750 g   Fruitful Cherry

Decoratie

200 g   Calif. Amandel Schaafsel
25 g   Mont Blanc
Kerst DoubleChoc Plaatcake

Werkwijze

Fonceer de bodem van de kartonnen bakvorm (37 x 27,5 cm) met hardewenerdeeg.
Bestrijk het hardewenerdeeg met Fruitful Raspberry Jam.

Meng de ingredienten gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met een vlinder.
Voor het afvullen het beslag bijkrabben en doorspatelen.
Verdeel het beslag over de Fruitful Raspberry Jam.
Van de vulling diagonale banen op het cakebeslag spuiten en decoreren met amandelschaafsel.
  
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Na het bakken en afkoelen en in gewenste grootte snijden.
Eventueel decoreren met Mont Blanc.

Uitkomst 1 stuks