Kersenstertaart met Zeesan Yoghurt Kers
Kersenstertaart met Zeesan Yoghurt Kers
Recept
1.000 g | Mosca Choco | |
600 g | ei | |
200 g | water |
Vulling
500 g | Zeesan Yoghurt Kers | |
1.000 g | water | |
1.000 g | slagroom |
Vulling 2
750 g | Fruitful Cherry |
Werkwijze
Mosca Choco, ei en water op bakkerijtemperatuur 8 á 10 minuten opkloppen in de hoogste versnelling,1 minuut nadraaien in de laagste versnelling. Soortelijk gewicht 375 gram/liter.
Afvullen in taartpannen van 18 cm waarin 175 gram wordt afgewogen.
Oventemperatuur 190°C.
Baktijd 25 minuten.
Meng de Zeesan Yoghurt Kers met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
De vulling is nu klaar voor gebruik.
Na het afkoelen het kapsel 1 keer doorsnijden en tremperen met Kirsch Aroma.
Vullen met de yoghurtkersenbavaroise en hierop een laagje Fruitful Cherry spuiten.
De bovenplak insteken met een stersteker en op de vulling leggen, afwerken met Mont Blanc.
Uitkomst 10 kersen stertaarten.