Kersen Slagroomtaart met Kanomix en Fruitful Cherry
Kersen Slagroomtaart met Kanomix en Fruitful Cherry
Fonceerdeeg
4.200 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Vulling
1.200 g | Perla Amandelpan | |
1.800 g | Rolbeslag met Moscalux * | |
3.600 g | Fruitful Cherry |
* 24 plakken van 18 cm.
Recept
300 g | Bianca | |
300 g | water | |
300 g | suiker |
Afwerking
400 g | Scaldis Melk | |
1.800 g | slagroom |
Decoratie
800 g | chocolade krullen | |
100 g | Mont Blanc |
Werkwijze
Hardewenerdeeg uitrollen op 3,5 mm.Fonceer een taartpan van 20 cm met 350 gram deeg.
Spuit 100 gram Perla Amandelpan op het deeg.
Leg een plak rolkapsel op de Perla Amandelpan.
Op het kapsel Fruitful Cherry spuiten en een tweede plak rolkapsel plaatsen.
De grondstoffen uit het recept opkloppen.
De bovenzijde dicht strijken met het Bianca schuim, 75 gram per taart.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 25 minuten.
Na afkoelen lossen en eventueel bewaren in de vriezer.
Bestrijk het schuim met Scaldis Melk.
De slagroom verdelen over de taarten en iets bol maskeren.
Decoreren met chocolade krullen en licht afpoederen met Mont Blanc.
Uitkomst 12 stuks.