Kersen Room Plaatcake met V-GO! Vegan mix
Kersen Room Plaatcake met V-GO! Vegan mix
Kruimelmassa
130 g | V-GO! Vegan Cake | |
10 g | water | |
50 g | margarine |
Recept
1.000 g | V-GO! Vegan Cake | |
540 g | water | |
300 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
500 g | Fruitful Cherry |
Werkwijze
Meng eerst de grondstoffen van de kruimelmassa samen tot kruimels.Dit kan prima op voorraad gehouden worden in de vriezer.
Maak voor het gemak een grotere hoeveelheid.
Meng de V-GO! Vegan Cake met het water gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Voeg in de laatste minuut de Muffinolie toe.
Bekleed een bakplaat van 60 x 20 cm (hoge randen) met bakpapier.
Giet het beslag in de bakvorm en strijk dit glad.
Spuit hierop de Fruitful Cherry en verdeel daarover de kruimelmassa.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.
Na het bakken en afkoelen decoreren met Mont Blanc.
Snijd in stukjes van b.v. 4,7 x 5,6 cm.
Kan prima op voorraad (verpakt) gehouden worden in de vriezer.
Uitkomst 40 stuks