Karamel Whiskeywonder
Karamel Whiskeywonder
Recept
1.500 g | Rolbeslag met Moscalux * |
* 3 plakken (60x40 cm) rolbeslag waarvan 1 chocolade
Trempeer
20 g | Trempeerlikeur met Gel |
Vulling 1
100 g | Zeesan Caramel | |
125 g | water | |
500 g | slagroom |
Vulling 2
100 g | Zeesan Neutraal | |
125 g | water | |
500 g | slagroom | |
25 g | Gel Whiskey 50% |
Vulling 3
250 g | Karamelsaus van Butterscotch |
Afwerking
500 g | slagroom | |
250 g | Sprokkelschuim met Bianca | |
40 g | Mont Blanc cacao |
Werkwijze
Bestrijk een plak blank rolbeslag met een laag caramel bavaroise.De choco laag rolbeslag aanbrengen en tremperen met Trempeerlikeur Gel Whiskey,
vervolgens een laag whiskey bavaroise aanbrengen.
Spuit hierop banen met caramelsaus, en de laatste laag blank rolbeslag aanbrengen.
Tremperen met Trempeerlikeur Gel Whiskey, en koelen.
Na het koelen in kleine gebakjes snijden van 3x5 cm.
Afstrijken met een laagje slagroom.
Decoreren met sprokkelschuim en bestuiven met Mont Blanc cacao.
Uitkomst 132 stuks