Karamel Desserttaartje met Zeesan Caramel
Karamel Desserttaartje met Zeesan Caramel
Recept
240 g | Amandelbeslag met Moscalux en Perla Amandelpan |
Vulling
200 g | Zeesan Caramel | |
40 g | Gel Whiskey 50% | |
250 g | water | |
1.000 g | slagroom |
Decoratie
90 g | ColdJel Neutraal |
Werkwijze
Meng Zeesan Caramel met het water en de Gel Whiskey 50% tot een gladde massa.Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
De bavaroisering insmeren met Muffinolie en door de poedersuiker halen, overtollige poedersuiker afkloppen.
De bavaroiseringen vullen met een dun plakje amandelbeslag dat net binnen de bavaroisering valt.
Een laagje karamelbavaroise.
Weer een dun plakje amandelbeslag.
Ruim tremperen met Whiskey trempeerlikeur.
De ring glad afstrijken met bavaroise en koelen, vervolgens invriezen.
De rand afwerken met smal geelbruin lint.
De bovenzijde afegelren met ColdJel Neutraal ColdJel met een druppel Araba Mokka en Citroengeel.
Decoreren met chocolade decor met iets Mont Blanc.
Uitkomst 3 taartjes van 18 cm doorsnee.