Kaneelcake
Kaneelcake
Recept
20.000 g | Vero Boerencake Koppig | |
8.000 g | water |
Vulling
250 g | Kaneel Orenta |
Werkwijze
Vero Boerencake Koppig en water mengen, 4 minuten in tweede versnelling draaien.De Kaneel Orenta grof doorspatelen, zodat een marmer effect ontstaat.
De Cakevorm in tray vullen met 325 gram beslag.
Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren. Daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.
Om een gegarandeerde mooie scheuring te krijgen, is het mogelijk om door middel van een cornetje een dun streepje Muffinolie in het midden van de cake te spuiten.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 45 minuten.
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de bakvorm schoon te houden.
Uitkomst 87 Kaneelcakes.