Kaneel Trio
Kaneel Trio
Recept
5.000 g | 50 % | volkorentarwemeel | } 100% |
5.000 g | 50 % | KornPlus 50 MZ * | } |
500 g | 5 % | gist | |
5.500 g | 55 % | water | |
1.000 g | 10 % | Exakt Melk |
* Panomix Kornplus bevat zout!
Vulling
1.500 g | 15 % | kaneelgranules |
Decoratie
1.500 g | Decor Pompoen | ||
1.500 g | suikernibs P2 |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1650 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Decoreren met mengsel van Decor Pompoen en suikernibs.
Plaats de bolletjes per 3 stuks (trio) op een bakplaat.
Narijs 70 minuten.
Oventemperatuur 250°C.
Baktijd 13 minuten.
Uitkomst 112 stuks