Kaiserbroodjes met CombiMalz GOLD
Kaiserbroodjes met CombiMalz GOLD
Recept
10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
400 g | 4 % | gist | |
150 g | 1.5 % | bakkerszout | |
5.600 g | 56 % | water | |
300 g | 3 % | Combimalz GOLD |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 26°C.
Voorrijs 5 minuten.
Afwegen 1700 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Bolletjes op met rijstebloem bestrooide kleedjes zetten.
De bolletjes na 10 minuten stempelen.
Ondersteboven op het inschietapparaat of in houten bakken leggen.
Narijs 45 minuten.
Broodjes omdraaien en bakken met stoom.
Oventemperatuur 230C.
Baktijd 18 minuten.
Uitkomst 286 Kaiserbroodjes.