Kaas Mosterdbroodje
Kaas Mosterdbroodje
Voordeeg
1.000 g | 10 % | Amore Melange | |
1.000 g | 10 % | water |
Recept
10.000 g | 100 % | tarwebloem * | |
100 g | 1 % | gist | |
180 g | 1.8 % | bakkerszout | |
6.000 g | 60 % | water |
* Voor een optimaal resultaat gebruikt u stokkenbloem
Vulling
800 g | 8 % | mosterd grof | |
4.000 g | 40 % | oude kaas |
Werkwijze
Meng de ingrediënten voor het voordeeg.Het voordeeg minimaal 8 uur en maximaal 24 uur afgedekt laten staan op bakkerijtemperatuur.
Van alle grondstoffen inclusief het voordeeg een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Bulkrijs 90 minuten.
Afwegen 600 gram.
Bolrijs 45 minuten.
Oppunten en tussen deegkleedjes laten rijzen.
Narijs ca. 60 minuten.
Op geperforeerde platen of inschietapparaten zetten (gebruik papier).
Voor het bakken insnijden.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd ca. 35 minuten.
Uitkomst 38 stuks