Irish Coffee Broodjes
Irish Coffee Broodjes
Recept
2.000 g | 100 % | tarwebloem | |
40 g | 2 % | bakkerszout | |
200 g | 10 % | gist | |
1.000 g | 50 % | water | |
300 g | 15 % | Exakt Luxe | |
100 g | 5 % | Exakt Goud Crème | |
80 g | 4 % | Wigo Comp.Irish Coffee | |
20 g | 1 % | oploskoffie |
Vulling
1.000 g | 50 % | suikernibs P4 | |
400 g | 20 % | Arabesque Blanc 29 |
Decoratie
340 g | suikernibs P2 (4 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen en decoreren met suikernibs P2.
De deegbolletjes in de flexipanmatten plaatsen.
Narijs 70 minuten.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 14 minuten.
Na het bakken direct lossen en op zijn kop zetten.
Eventueel decoreren met Mont Blanc.
Uitkomst 85 stuks