Indian Summer Cake met Fantasy Orange Cake
Indian Summer Cake met Fantasy Orange Cake
Recept
2.000 g | Fantasy Orange Cake | |
700 g | ei | |
500 g | water | |
300 g | Muffinolie * | |
15 g | gemalen steranijs |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
175 g | walnootstukjes |
Decoratie
150 g | Kruimeldeeg met Minuta VV | |
80 g | walnootstukjes | |
280 g | abrikozenpartjes |
Werkwijze
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.De walnootstukjes op het laatste moment doordraaien.
Om er zeker van te zijn dat de sinaasappel- en walnootstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag,
is het aan te bevelen om het eerst bij te krabben voor het uitscheppen.
De Cakevorm Vierkant vullen met 335 gram beslag.
Decoreer met abrikozenpartjes, walnootstukjes en kruimeldeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C, stomen bij het inschieten.
Rotatieoven 160°C, stomen bij het inschieten.
Baktijd 30-35 minuten.
Eventueel na het afkoelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Uitkomst 11 stuks
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de cakevorm schoon te houden.