Honing Notenbroodje
Honing Notenbroodje
Recept
6.000 g | 60 % | tarwebloem * | } 100% |
3.000 g | 30 % | volkorentarwemeel | } |
1.000 g | 10 % | roggebloem | } |
200 g | 2 % | gist | |
200 g | 2 % | bakkerszout | |
7.000 g | 70 % | water | |
400 g | 4 % | Amore Rustique | |
500 g | 5 % | honing |
* Voor een optimaal resultaat gebruikt u stokkenbloem
Vulling
3.500 g | 35 % | walnootstukjes |
Werkwijze
Kneed het deeg met 60% water.Voor een goede vochtopname iets langer in de eerste versnelling draaien.
Voeg, wanneer het deeg gevormd is, het resterende water geleidelijk toe.
De vulling direct doordraaien.
Bulkrijs 60 minuten met halverwege de rijstijd een doorslag.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 450 gram.
Puntrijs 35 minuten.
Opmaken en eventueel decoreren met hazelnootstukjes, tussen kleedjes laten rijzen.
Narijs ca. 60 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 260°C, bij inschieten terug naar 230°C
Baktijd ca. 35 minuten.
Uitkomst 48 stuks