Recepten Recepten

High Tea Zebra's

Recept

560 g   Rolbeslag Choco met Moscalux *

* 4 plakken van 60/20 cm

Vulling

200 g   Zeesan Tiramisu
250 g   water
1.000 g   slagroom

Afwerking

150 g   Trempeerlikeur met Gel
150 g   Creme au Beurre met Minuta VV
15 g   Mont Blanc cacao
High Tea Zebra's

Werkwijze

Meng de Zeesan Tiramisu met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Vul de 4 dunne plakken met 3 dunne lagen van 480 gram Tiramisu Bavaroise.
3 x tremperen met koffie trempeerlikeur, aandrukken voor een mooie rechte bovenzijde.
Een dunne laag crème au beurre op de bovenkant aanbrengen.
Decoreren met mont blanc choco.
Na het koelen snijden in stukken van 4 x 4 cm.

Uitkomst 75 stuks