High Tea Zebra's
High Tea Zebra's
Recept
560 g | Rolbeslag Choco met Moscalux * |
* 4 plakken van 60/20 cm
Vulling
200 g | Zeesan Tiramisu | |
250 g | water | |
1.000 g | slagroom |
Afwerking
150 g | Trempeerlikeur met Gel | |
150 g | Creme au Beurre met Minuta VV | |
15 g | Mont Blanc cacao |
Werkwijze
Meng de Zeesan Tiramisu met het water tot een gladde massa.Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Vul de 4 dunne plakken met 3 dunne lagen van 480 gram Tiramisu Bavaroise.
3 x tremperen met koffie trempeerlikeur, aandrukken voor een mooie rechte bovenzijde.
Een dunne laag crème au beurre op de bovenkant aanbrengen.
Decoreren met mont blanc choco.
Na het koelen snijden in stukken van 4 x 4 cm.
Uitkomst 75 stuks