High Tea Brownies
High Tea Brownies
Recept
2.000 g | Double Choc Cake | |
200 g | bruine basterdsuiker | |
400 g | ei | |
400 g | water |
Vulling
450 g | Halve Amandel 27/30 |
Afwerking
1.000 g | Dip Choco | |
600 g | glucosestroop | |
150 g | water |
Werkwijze
Halve Amandelen 15 minuten weken in 15% water berekend over het gewicht van de amandelen.Meng de Double Choc Cake, bruine basterdsuiker, ei en water met de vlinder 5 minuten in de eerste versnelling.
De halve Amandelen door het beslag mengen.
Giet het beslag in een met siliconenpapier beklede bakplaat (met hoge randen, maat 60 x 40 cm).
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Fudge:
Meng de verwarmde Dip Choco (40°C) met de verwarmde glucosestroop (40°C).
Voeg het water toe en roer alles goed door, geen lucht inslaan!
Koud verwerken.
Na afkoeling lossen, het papier verwijderen en op deze zijde wilde puntjes fudge aanbrengen.
Snijden in stukken van 4 x 4 cm.
Uitkomst 150 stuks