Recepten Recepten

High Tea Blondie

Recept

2.000 g   Vero Boerencake Koppig
900 g   Scaldis Wit
400 g   basterdsuiker
300 g   Hazelnootstukjes
800 g   water

Afwerking

800 g   Dip Neutraal
300 g   Hazelnoot Heel Gebruneerd
High Tea Blondie

Werkwijze

Alle droge grondstoffen mengen en vervolgens het water (100°C) al roerend toevoegen.
3 minuten in de eerste versnelling tot een glad beslag draaien.
Giet het beslag in een met siliconenpapier beklede bakplaat (met hoge randen, maat 60 x 40 cm).

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Na afkoeling lossen, het papier verwijderen en deze zijde afwerken met Dip Neutraal.
Snijden in stukken van 4 x 4 cm en decoreren met een hazelnoot.

Uitkomst 150 stuks