High Cake Vero Plaatcake
High Cake Vero Plaatcake
Recept
2.000 g | Vero Plaatcake | |
900 g | water | |
900 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
275 g | Arabesque Noir 58 (25 g per stuk) |
Decoratie
110 g | choco decor (10 g per stuk) |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlindergard.Bekleed een stalen ring van 10 cm doorsnede en 8 cm hoog met een band siliconenpapier.
Vul deze ring met 340 gram beslag.
Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren, daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.
Oventemperatuur 185°C.
Baktijd 45 minuten.
Als afwerking de bovenzijde van de cake doorhalen met Arabesque Noir 58.
Decoreren met choco decor.
Uitkomst 11 stuks