High Cake Red Velvet
High Cake Red Velvet
Recept
2.000 g | Fantasy RedVelvet Cake | |
450 g | water | |
600 g | Muffinolie * | |
700 g | ei |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
550 g | ColdJel Neutraal (50 g per stuk) |
Decoratie
11 g | Mont Blanc (1 g per stuk) |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten in de 1e versnelling met de vlindergard.Bekleed een stalen ring van 10 cm doorsnede en 8 cm hoog met een band siliconenpapier.
Vul deze ring met 340 gram beslag.
Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren, daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.
Oventemperatuur 185°C.
Baktijd 45 minuten.
De bovenzijde afgeleren met ColdJel Neutraal.
Decoreren met Mont Blanc en eventueel wat decoratieparels.
Uitkomst 11 stuks