High Cake Panettone
High Cake Panettone
Recept
2.000 g | Fantasy Panettone Cake | |
500 g | water | |
500 g | Muffinolie * | |
500 g | ei |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
500 g | ColdJel Neutraal (50 g per stuk) | |
350 g | Advocaat Ganache (35 g per stuk) |
Decoratie
100 g | bitterkoekjes (10 g per stuk) | |
100 g | hazelnoot (gebroken) (10 g per stuk) |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten in de 1e versnelling met de vlindergard.Bekleed een stalen ring van 10 cm doorsnede en 8 cm hoog met een band siliconenpapier.
Vul deze ring met 340 gram beslag.
Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren, daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.
Oventemperatuur 185°C.
Baktijd 45 minuten.
De bovenzijde afgeleren met ColdJel Neutraal.
Decoreren met een spiraal van advocaat ganache, bitterkoekjes en de hazelnootstukjes.
Uitkomst 10 stuks