Recepten Recepten

High Cake Dundee

Recept

2.000 g   Vero Boerencake Koppig
400 g   Amandelprogres
40 g   Fiks
900 g   water
10 g   Araba Mocca
40 g   Wigo Aroma Le Rum

Vulling

800 g   krenten

Afwerking

350 g   Dip Neutraal

Decoratie

80 g   amandelen
High Cake Dundee

Werkwijze

Alle grondstoffen mengen en 3 minuten in de tweede versnelling draaien.
De vulling doorwerken.

Bekleed een stalen ring van 12 cm doorsnede en 4 cm hoog met een band siliconenpapier van 5 cm hoog.
Vul deze ring met 450 gram beslag.

Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren, daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.

Oventemperatuur 185°C.
Baktijd 55 minuten.

Als afwerking door Dip Neutraal halen.
Deze niet te warm maken om een grof effect te krijgen.
Decoreren met amandelen.

Uitkomst 9 stuks.