High Cake Dundee
High Cake Dundee
Recept
2.000 g | Vero Boerencake Koppig | |
400 g | Amandelprogres | |
40 g | Fiks | |
900 g | water | |
10 g | Araba Mocca | |
40 g | Wigo Aroma Le Rum |
Vulling
800 g | krenten |
Afwerking
350 g | Dip Neutraal |
Decoratie
80 g | amandelen |
Werkwijze
Alle grondstoffen mengen en 3 minuten in de tweede versnelling draaien.De vulling doorwerken.
Bekleed een stalen ring van 12 cm doorsnede en 4 cm hoog met een band siliconenpapier van 5 cm hoog.
Vul deze ring met 450 gram beslag.
Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren, daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.
Oventemperatuur 185°C.
Baktijd 55 minuten.
Als afwerking door Dip Neutraal halen.
Deze niet te warm maken om een grof effect te krijgen.
Decoreren met amandelen.
Uitkomst 9 stuks.