Recepten Recepten

High Cake Caramel

Recept

2.000 g   Fantasy Karamel Cake
500 g   water
500 g   Muffinolie *
500 g   ei

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Afwerking

100 g   ColdJel Neutraal

Decoratie

350 g   karamel (35 g per stuk)
10 st   kaneelstok (1 st per stuk)
10 st   vanillestokje (1 st per stuk)
20 g   steranijs
High Cake Caramel

Werkwijze

Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten in de 1e versnelling met de vlindergard.

Bekleed een stalen ring van 10 cm doorsnede en 8 cm hoog met een band siliconenpapier.
Vul deze ring met 340 gram beslag.

Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren, daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.

Oventemperatuur 185°C.
Baktijd 45 minuten.

De bovenzijde afgeleren met ColdJel Neutraal.
Decoreren met een spiraal van karamel, kaneel en vanillestokje en steranijs.

Uitkomst 10 stuks