High Cake Caramel
High Cake Caramel
Recept
2.000 g | Fantasy Karamel Cake | |
500 g | water | |
500 g | Muffinolie * | |
500 g | ei |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
100 g | ColdJel Neutraal |
Decoratie
350 g | karamel (35 g per stuk) | |
10 st | kaneelstok (1 st per stuk) | |
10 st | vanillestokje (1 st per stuk) | |
20 g | steranijs |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten in de 1e versnelling met de vlindergard.Bekleed een stalen ring van 10 cm doorsnede en 8 cm hoog met een band siliconenpapier.
Vul deze ring met 340 gram beslag.
Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren, daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.
Oventemperatuur 185°C.
Baktijd 45 minuten.
De bovenzijde afgeleren met ColdJel Neutraal.
Decoreren met een spiraal van karamel, kaneel en vanillestokje en steranijs.
Uitkomst 10 stuks