High Cake Amarena
High Cake Amarena
Recept
2.000 g | Vero Boerencake Koppig | |
720 g | water | |
40 g | Fiks |
Vulling
900 g | Amarenen Kersen |
Afwerking
450 g | Paletta Excl. Aardbei * |
* eventueel wat paarsrode kleur
Decoratie
100 g | Amarenen Kersen | |
50 g | suikernibs P5 |
Werkwijze
Vero Boerencake Koppig, Fiks en het water mengen en 3 minuten in de tweede versnelling draaien.De vulling doorwerken.
Bekleed een stalen ring van 12 cm doorsnede en 4 cm hoog met een band siliconenpapier van 5 cm hoog.
Vul deze ring met 450 gram beslag.
Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren, daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.
Oventemperatuur 185°C.
Baktijd 55 minuten.
Als afwerking door de hete Paletta Excl. Aardbei halen (niet afgeslapt).
Decoreren met Amarenen Kersen en suikernibs.
Uitkomst 8 stuks.