Herfstzonnetje
Herfstzonnetje
Recept
10.000 g | 100 % | Fiesta Panovite Mais * | |
500 g | 5 % | gist | |
500 g | 5 % | kastanjepasta | |
5.200 g | 52 % | water | |
1.000 g | 10 % | Exakt Ambacht |
* Fiesta Panovite Mais bevat zout !
Vulling
2.000 g | 20 % | zwarte olijven (gesneden) |
Decoratie
720 g | Decor Maisgries |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1000 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Bolletjes per 4 stuks op plaat zetten.
Twee bolletjes decoreren met Decor Maisgries, om en om wegzetten.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 250°C.
Baktijd 11 minuten.
Uitkomst 144 stuks.