Herfstwalnotenbroodje met Combimalz Gold
Herfstwalnotenbroodje met Combimalz Gold
Recept
10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
300 g | 3 % | gist | |
180 g | 1.8 % | bakkerszout | |
5.600 g | 56 % | water | |
300 g | 3 % | Combimalz GOLD |
Vulling
2.200 g | 22 % | walnootstukjes |
Decoratie
175 g | roggebloem |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Vormen als puntmodel.
In de lengte doorsteken en op de kop laten rijzen.
Narijs 50 minuten.
Omdraaien en bestrooien met roggebloem.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 30 minuten.
Uitkomst 40 herfstwalnotenbroodjes.