Herfststorm Tulband
Herfststorm Tulband
Recept
1.000 g | Maestro Moscovisch | |
1.000 g | ei | |
125 g | Citroenrasp | |
3 g | bakkerszout | |
200 g | patent tarwebloem | |
300 g | boter |
Afwerking
600 g | Arabesque Noir 72 |
Decoratie
100 g | bitterkoekjes | |
100 g | choco decor | |
100 g | notenmix | |
24 st | chocoladestaafjes (3 st per stuk) |
Werkwijze
Maestro Moscovisch, ei, Citroenrasp en zout opkloppen met de draadgard.De bloem in de laagste versnelling doormengen, daarna de gesmolten boter toevoegen.
De gesmeerde tulbandvorm (18x10 cm) vullen met 300 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.
De tulbanden doorhalen met de getempereerde Arabesque Noir 72 en decoreren.
Uitkomst 8 stuks