Herfstfeest
Herfstfeest
Fonceerdeeg
1.000 g | Kruimeldeeg met Minuta VV (40 g per stuk) |
Recept
1.000 g | Moscamix | |
1.000 g | ei |
Vulling
4.000 g | Kwark Yoghurt Bavaroise met Zeesan Curd/Yoghurt |
Decoratie
1.250 g | rood fruit (50 g per stuk) | |
1.875 g | slagroom (75 g per stuk) |
Decoratie 1
125 g | Mont Blanc (5 g per stuk) * |
* Naar behoefte kleuren met poeder kleurstof.
Werkwijze
25 Taartpannen van 15 cm doorsnede bestrooien met kruimeldeeg.Alle grondstoffen mengen en ca. 8 minuten in de hoogste versnelling opkloppen.
Spuit 80 gram beslag op het kruimeldeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca.18 minuten.
Spuit doppen bavaroise op de afgekoelde bodem.
Decoreer het midden van de bavaroise met rood fruit.
Na verwerking altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te verkrijgen.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met 5 kleine gladde doppen slagroom en de gekleurde Mont Blanc.
Uitkomst 25 stuks