Hazenkopjes-Crèmegebakjes
Hazenkopjes-Crèmegebakjes
Fonceerdeeg
1.500 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept
1.000 g | Vero Boerencake Koppig | |
400 g | water | |
3 g | Wigo Aroma Vanille | |
100 g | Pajets Chocolade |
Vulling
2.600 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder | |
80 g | Wigo Compound Banaan |
Decoratie
600 g | Dip Banaan |
Werkwijze
Bekleed 100 blikjes van 7,5 cm. doorsnee met 15 gram hardewenerdeeg.Vero Boerencake Koppig, water en Wigo Aroma Vanille mengen, 4 minuten in de tweede versnelling draaien.
Daarna de Pajets Chocolade doormengen.
De hardewenerbakjes vullen met 15 gram beslag.
Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 20 minuten.
De creme 2000 gram op smaak brengen met de Wigo Compound Banaan, 600 gram neutraal achterhouden voor de afwerking.
6 dopjes bananencrème van 20 gram opspuiten en koelen.
Na het koelen door de Dip Banaan halen.
Voor decoratie met Scaldis Puur dune garneerlijntjes aanbrengen.
In het midden een rozetje van crème.
Decoreren met een hazenkopje.
Uitkomst 100 Hazenkopgebakjes.