Recepten Recepten

Hazelnoot Reepjes met gebaksrestanten

Recept

800 g   gebaksrestanten *
700 g   suiker
600 g   Hazelnootstukjes
500 g   eiwit
400 g   Perla Amandelpan
100 g   Wigo Comp.Hazelnoot

* en/of koekkruimels

Afwerking

1.100 g   Arabesque Noir 58
Hazelnoot Reepjes met gebaksrestanten

Werkwijze

Draai de restanten eerst fijn met een vlinder.

Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten met een vlinder in de eerste versnelling.
Schep de massa op een met bakpapier beklede bakplaat van 60 x 40 cm.
Strijk de massa glad.

Oventemperatuur
Inschietoven 175°C.
Rotatieoven 150°C.
Baktijd 40 minuten.

Laat goed afkoelen en snijd in reepjes van 8 x 3 cm.
Haal de uiteinden door de getempereerde Arabeque Noir of Lait.

Uitkomst 100 stuks