Hartige Toast
Hartige Toast
Recept
10.000 g | 100 % | Parade Oliebol Citrus * | |
7.200 g | 72 % | water | |
1.000 g | 10 % | olijfolie ** |
* Pan. Oliebol DM bevat gist en zout!
** In verband met het s.g. de olie altijd wegen.
Vulling
750 g | 7.5 % | fetakaas (blokjes) | |
750 g | 7.5 % | zwarte olijven (gesneden) |
Decoratie
700 g | geraspte kaas | ||
110 g | Decor Maanzaad Blauw | ||
220 g | Decor Sesamzaad | ||
45 g | kummel | ||
25 g | zeezout | ||
15 g | paprikapoeder | ||
5 g | peper |
Werkwijze
Meng de ingrediënten van de decoratie tot een kruidenmix.Spuit een langwerpige pie-plate (30 x 8 cm) in met Carlex.
Bestrooi de bodem van de pie-plate met ca. 20 gram kruidenmix.
Van alle grondstoffen een beslag maken.
In de planeetmenger 7 minuten draaien met de vlindergard in de 2e versnelling.
De vulling direct door het beslag mengen.
Beslagtemperatuur 27°C.
Spuit met een spuitzak (zonder spuitmond) 400 gram beslag in de pie-plates met kruidenmix.
Narijs 20 minuten.
Bakken met iets stoom.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 20 minuten.
Na voldoende afkoeling in plakjes snijden van ca. 3 cm.
Nadrogen in een oven van 140°C.
Droogtijd ca. 30 minuten.
Uitkomst ca. 480 stuks