Hartenbroodje met Kwarkbroodmix
Hartenbroodje met Kwarkbroodmix
Recept
6.000 g | 66.7 % | Kwarkbroodmix | } 100% |
3.000 g | 33.3 % | tarwebloem | } |
1.500 g | 16.7 % | ei | |
2.575 g | 28.6 % | water | |
300 g | 3.3 % | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
2.250 g | 25 % | rozijnen |
Afwerking
334 g | Ovex Liquide (2 g per stuk) |
Decoratie
501 g | suiker (3 g per stuk) |
Werkwijze
Alle grondstoffen in de spiraalkneder 5 minuten kneden in de eerste versnelling.De vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 20°C.
Het deeg uitrollen tot een dikte van 8 mm.
Met de steker de harten uitsteken (ca. 80 gram).
Strijken met Ovex Liquide.
Deegrust 30 minuten en daarna bakken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 12 minuten.
Na het bakken decoreren met fijne suiker.
Uitkomst 167 stuks