Handige Hazenkoeken
Handige Hazenkoeken
Recept
2.000 g | Kanomix | |
750 g | boter | |
100 g | zeeuwse tarwebloem | |
100 g | water | |
50 g | ei | |
8 g | bakkerszout |
Afwerking
55 g | Ovex Liquide |
Decoratie
85 g | Arabesque Noir 72 * | |
100 g | Dip Banaan |
* voor het gemak is Scaldis Puur een prima alternatief.
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg zetten.Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 4,5 mm.
Steek de hazen met de hazensteker.
Twee keer dun strijken met Ovex Liquide.
Oventemperatuur:
Inschietoven 175°C.
Rotatieoven 150°C.
Baktijd 16 minuten.
Na afkoeling de poten door de Dip Banaan halen.
Vervolgens decoreren met op temperatuur gebrachte Arabesque Noir 72.
Uitkomst 80 stuks