Groene Theetaart
Groene Theetaart
Rolbeslag
1.200 g | Rolbeslag met Sachermix |
Vulling 1
250 g | groene thee * | |
125 g | Zeesan Neutraal | |
250 g | ColdJel Neutraal |
* eventueel een druppeltje groene kleurstof
Vulling 2
455 g | Zeesan Neutraal | |
345 g | groene thee | |
1.375 g | slagroom |
Vulling 3
455 g | Zeesan Neutraal | |
345 g | rooibos thee | |
1.375 g | slagroom |
Afwerking
500 g | ColdJel Neutraal |
Decoratie
200 g | choco decor * |
* overstrooien met groene thee
Werkwijze
Los de Zeesan Neutraal op in warme groene thee, voeg dan de Coldjel Neutraal toe.Plaats een plastic banderol in een taartring van 10 cm doorsnede en verdeel de thee gel over de ringen.
Maak de eerste bavaroise met sterke groene thee aan en verdeel dit over 2 lagen op de gel.
Plaats tussen de twee lagen een plakje rolbeslag.
Vries de taart interieurs in.
Leg het bevroren taart interieur in een taart ring van 12 cm die bekleed is met een plastic banderol.
Vul de taartringen af met de tweede bavaroise met groene thee en vries de taarten in.
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Afgeleren met de ColdJel Neutraal en decoreren naar eigen inzicht.
Uitkomst 20 stuks