Grand Cafe Cake met Fantasy Chocnut Cake
Grand Cafe Cake met Fantasy Chocnut Cake
Recept
2.500 g | Fantasy Chocnut Cake | |
500 g | ei | |
500 g | water | |
35 g | oploskoffie | |
100 g | bruine basterdsuiker |
Decoratie
150 g | Hazelnootstukje KC | |
150 g | poedersuiker |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen met de vlindergard gedurende 5 minuten in de laagste versnelling.Voor het uitscheppen het beslag bijkrabben en doorspatelen.
De Papieren Cakevormen vullen met 350 gram beslag.
De bovenzijde decoreren met de Hazelnootstukjes KC, vervolgens afpoederen met poedersuiker.
Oventemperatuur 185°C.
Baktijd ca. 45 minuten.
Oventemperatuur rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 45 minuten.
Uitkomst 10 grand cafe cakes.
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de Papieren Cakevorm schoon te houden.