Ginger Spice Bread met Basis-Quarkteig
Ginger Spice Bread met Basis-Quarkteig
Recept
5.000 g | Basis-Quarkteig | |
2.400 g | water | |
250 g | boter | |
250 g | ei | |
100 g | Citroenrasp | |
25 g | Speculaas Orenta |
Vulling
750 g | gembershavings | |
750 g | Muesli Melange | |
110 g | water |
Vulling 2
1.250 g | Butterscotch Granulaat | |
1.000 g | boter |
Werkwijze
De Muesli Melange ca. 20 minuten weken met de 110 gram water.Alle grondstoffen van het recept in de spiraalkneder 5 minuten kneden in de eerste versnelling en 1 minuut in de tweede versnelling
Gembershavings en de Muesli Melange in de laatste kneedfase toevoegen.
Deegrust 10 minuten.
De boter smelten en aan de Butterscotch Granulaat toevoegen.
Deeg afwegen op 1800 gram en verdelen met de verdeelmachine in 30 stukjes.
Haal de deegstukjes door het boter-butterscotch.
Doe 6 deegstukjes in het cakebakje.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 30 minuten.
Uitkomst 29 broodjes.