Gember Lemon Brioche
Gember Lemon Brioche
Recept
1.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
1.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
120 g | 6 % | gist | |
840 g | 42 % | water | |
100 g | 5 % | Citroenrasp | |
40 g | 2 % | gemberpoeder (Verstegen) |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
900 g | Fruitful Lemon Cream (25 g per stuk) | ||
36 st | Plakje lemon Cake (1 st per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 26°C.
Het deeg terugkoelen tot het goed koud is.
Deegstukjes afwegen 12 gram en opbollen.
Plaats 7 bolletjes in een ronde bakvorm, waarvan 1 bolletje plat gedrukt in het midden.
Spuit een laagje (25 gram) Fruitful Lemon Cream in een siliconenmat, hierop een plakje Lemon Cake drukken en invriezen.
Narijs 45 minuten.
De bevroren vulling net voor het bakken diep indrukken.
Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 15 minuten.
Afwerken naar eigen inzicht.
Uitkomst 36 stuks