Fudgy Lemon Blondie met Fantasy Lemon Cake
Fudgy Lemon Blondie met Fantasy Lemon Cake
Recept
1.000 g | Fantasy Lemon Cake | |
550 g | ei | |
500 g | Arabesque Blanc 29 | |
250 g | Mont Blanc | |
150 g | water | |
100 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
1.050 g | Fudge Neutraal | |
30 g | Wigo Compound Citroen |
Werkwijze
Verwarm de Arabesque Blanc tot ca. 35°CMeng alle ingrediënten gedurende 10 minuten in de eerste versnelling.
Om er zeker van te zijn dat de citroenstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag is het
aan te bevelen om het eerst bij te krabben voor het uitscheppen.
Vul een bakplaat (60 x 40) met hoge randen met het beslag en strijk glad.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 155°C.
Baktijd 30 - 32 minuten.
Meng voor de afwerking de licht verwarmde Fudge Neutraal met de Wigo Compound Citroen tot een gladde massa.
Breng de massa aan over de gebakken Lemon Blondie.
Breng met een glaceermes een decoratie aan en snijd in de gewenste maat.
Uitkomst 54 stuks (6,5 x 6,5 cm)