Recepten Recepten

Frutta di Mango

Recept

900 g   boter
450 g   suiker
450 g   basterdsuiker
75 g   ei
75 g   Citroenrasp
1.100 g   tarwebloem

Vulling 1

1.800 g   Perla Amandelpan
400 g   Fruitful Mango HI

Vulling 2

2.000 g   Fruitful Mango HI

Afwerking

200 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie

400 g   Victoriabeslag met Calif.Amandel Schaafsel
Frutta di Mango

Werkwijze

Van alle grondstoffen een boterkoekdeeg zetten.
Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 1 cm.
Plaats het deeg in een bakplaat met hoge randen van 60 x 40 cm.
Perla Amandelpan mengen met de Fruitful Mango HI en over het deeg verdelen.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 30 minuten.

Na het afkoelen invriezen.
Verdeel de Fruitful Mango HI over de bevroren bodem, afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden in de gewenste maat bijv. 3,5 x 3,5 cm.
Decoren met gebruneerd victoriabeslag.

Uitkomst 187 stuks