Frutta di Mango
Frutta di Mango
Recept
900 g | boter | |
450 g | suiker | |
450 g | basterdsuiker | |
75 g | ei | |
75 g | Citroenrasp | |
1.100 g | tarwebloem |
Vulling 1
1.800 g | Perla Amandelpan | |
400 g | Fruitful Mango HI |
Vulling 2
2.000 g | Fruitful Mango HI |
Afwerking
200 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
400 g | Victoriabeslag met Calif.Amandel Schaafsel |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een boterkoekdeeg zetten.Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 1 cm.
Plaats het deeg in een bakplaat met hoge randen van 60 x 40 cm.
Perla Amandelpan mengen met de Fruitful Mango HI en over het deeg verdelen.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 30 minuten.
Na het afkoelen invriezen.
Verdeel de Fruitful Mango HI over de bevroren bodem, afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden in de gewenste maat bijv. 3,5 x 3,5 cm.
Decoren met gebruneerd victoriabeslag.
Uitkomst 187 stuks