Fruitperk
Fruitperk
Bodem
900 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
500 g | Fruitful Raspberry Jam |
Recept
800 g | Vero Plaatcake | |
560 g | water | |
200 g | Muffinolie * | |
60 g | suiker |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Recept 2
190 g | Zeesan Lemon | |
230 g | water | |
940 g | slagroom |
Recept 3
200 g | Zeesan Yoghurt Kers | |
400 g | water | |
400 g | slagroom |
Decoratie
400 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Hardewenerdeeg uitrollen tot een dikte van 1.75 mm.Uitsteken met taartringen met 15 cm doorsnede.
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
Verdeel het beslag over de taartringen en bak de bodems goudbruin af.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 30 minuten.
Meng de Zeesan Lemon en het water tot een gladde massa.
Laat de massa 1 minuut wellen en spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
Spuit 30 doppen bavaroise van 25 gram en 60 doppen van 10 gram op een bakvel en vries de doppen in.
Meng de Zeesan Yoghurt Kers en het water tot een gladde massa.
Laat de massa 1 minuut wellen en spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
Spuit 80 doppen van 10 gram op een bakvel en vries de doppen in.
Verdeel de Fruitful Raspberry Jam over de bodems, verdeel de bevroren bavaroise doppen over de Fruitful Raspberry Jam.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal en eventueel decoreren met eetbare bloemen.
Uitkomst 10 stuks