Fruitig plaatgebak met chocola en kersen met Double Choc Cake
Fruitig plaatgebak met chocola en kersen met Double Choc Cake
Fonceerdeeg
600 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
250 g | Fruitful Raspberry Jam |
Recept
1.350 g | Double Choc Cake | |
275 g | water | |
275 g | ei | |
150 g | suiker |
Vulling 1
400 g | zure kersen |
Vulling 2
500 g | Zeesan Yoghurt Kers | |
1.000 g | water | |
1.000 g | slagroom |
Afwerking
600 g | Marsepein Marmer Decor | |
600 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Plaat 60 x 40 cm fonceren met hardewenerdeeg, dikte 1,75 mm.Bestrijken met Fruitful Raspberry Jam.
Beslag maken van Double Choc Cake, suiker, ei en water.
Het beslag op de Fruitful Raspberry Jam gieten en gladstrijken.
Verdeel de zure kersen over het beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 30 minuten.
Meng de Zeesan Yoghurt kers en water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
De bavaroise op de plaat aanbrengen en gladstrijken.
dit koelen en invriezen.
De plaat met Marsepein Marmer Decor bekleden.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden in 8,5 x 4,2 cm.
Uitkomst 63 stuks.