Recepten Recepten

Fruitig plaatgebak chocola en mandarijn met Double Choc Cake en Genova Orange

Fonceerdeeg

600 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Vulling

250 g   Fruitful Apricot Jam

Recept

700 g   Double Choc Cake
600 g   Genova Orange
400 g   water
150 g   ei
150 g   suiker

Vulling 1

300 g   mandarijntjes

Vulling 2

250 g   Zeesan Neutraal
300 g   water
90 g   Gel Triple Sec 50%
200 g   mandarijntjes
1.250 g   slagroom

Afwerking

250 g   Fruitful Apricot Jam
600 g   Paletta Spray Neutraal
Fruitig plaatgebak chocola en mandarijn met Double Choc Cake en Genova Orange

Werkwijze

Plaat 60 x 40 cm fonceren met hardewenerdeeg, dikte 1,75 mm.
Bestrijken met Fruitful Apricot Jam.
Beslag maken van Double Choc Cake, Genova Orange suiker, ei en water.
Het beslag op de Fruitful Apricot Jam gieten en gladstrijken.
Verdeel de mandarijntjes over het beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 30 minuten.

Meng de Zeesan Neutraal, water en Triple Sec 50% tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt en de mandarijntjes erdoor.
De bavaroise op de plaat aanbrengen en gladstrijken.
Met Fruitful Apricot Jam een raster op de bavaroise spuiten.
Dit koelen en invriezen.

Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden 8,5 x 4,2 cm.

Uitkomst 63 stuks.