Fruitburger met Panomix Vienna
Fruitburger met Panomix Vienna
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
1.000 g | 10 % | gist | |
4.600 g | 46 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
15.600 g | 156 % | Gele room met Minuta Speciaal |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
De bolletjes even los laten komen en daarna platrollen als hamburgerbroodjes.
Bij voorkeur voorgevormde platen of trays gebruiken.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 250°C.
Baktijd 8 minuten.
Na afkoeling de broodjes doorsnijden uit de bovenkant een plakje steken.
Het broodje vullen met 60 gram gele room, hierop het fruit leggen.
De bovenkant er op leggen en de uitsparing vullen met fruit.
Het fruit en de bovenkant van het broodje afgeleren en het deksel er op leggen.
Uitkomst 260 broodjes.