Fruit Flikken
Fruit Flikken
Recept 1
700 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Vulling
375 g | Perla Amandelpan | |
375 g | Fruitful Peach HI | |
25 g | Citroenrasp |
Afwerking
500 g | Fruitful Peach HI | |
20 g | citroensap |
Afwerking 2
150 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Deeg uitrollen tot een dikte van 2 mm.Fonceer de bakjes (doorsnede 6 cm).
De vulling aanmaken en meng 2 minuten in eerste versnelling met een vlindergard.
De gefonceerde bakjes vullen met 14 gram vulling.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 30 minuten.
Meng de Fruitful Peach HI met het citroensap en verdeel deze over de vulling.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Eventueel decoreren met eetbare bloemen.
Uitkomst 50 stuks