Recepten Recepten

Frangipane Pesca

Fonceerdeeg

1.700 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Recept

2.000 g   Perla Amandelpan
500 g   Vero Plaatcake
500 g   boter
600 g   Fruitful Peach HI
250 g   ei

Afwerking

500 g   Fruitful Apricot Jam
500 g   Fruitful Peach HI

Decoratie

60 g   amandelschaafsel
125 g   suiker
12 g   Citroenrasp
5 g   eiwit
Frangipane Pesca

Werkwijze

De Perla Amandelpan, boter, Vero Plaatcake en ei mengen en gladroeren.
Vervolgens de Fruitful Peach HI doorroeren.
Dit hoeft niet luchtig geroerd te worden.

Pannetjes of pie-plates (doorsnede 16 cm) fonceren met het deeg, dikte 2 mm.
Spuit ca. 225 gram Frangipane op het deeg.

Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd ca. 25 minuten.

Na afkoeling glaceren met de gekookte Fruitful Apricot Jam en Fruitful Peach HI.
Decoreren met een randje gebakken victoriabeslag.

Uitkomst 17 stuks