Frambozen Lemon Cake
Frambozen Lemon Cake
Bodem
350 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
30 g | Arabesque Noir 58 | |
30 g | cacaoboter |
Vulling 1
500 g | Fruitful Raspberry HI |
Recept
1.000 g | Fantasy Lemon Cake | |
350 g | ei | |
150 g | boter * | |
250 g | water |
* of Muffinolie, i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling 2
200 g | Fruitful Raspberry HI |
Afwerking
200 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
36 st | frambozen (6 st per stuk) |
Werkwijze
Het hardewenerdeeg uitrollen tot een dikte van 2,25 mm en snijden in 13 x 13 cm.Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C. / Rotatieoven 150°C
Baktijd 14 minuten (goudbruin afbakken).
Spray na het bakken de plakken af met een mengsel van cacaoboter en Arabesque Noir 58.
Verwarm de boter tot ca. 60ºC.
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Om er zeker van te zijn dat de citroenstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag,
is het aan te bevelen om het bij te krabben voor het uitscheppen.
Vul de kartonnen bakvorm (37 x 27,5 cm) met beslag en spuit de Fruitful Raspberry HI (vulling 1) over het beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C. / Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Snijd de cake in 6 stukken van 12 x 12 cm, afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Smeer een laagje Fruitful Raspberry HI (vulling 2) over de gecoate hardewenerplakjes van 13 x 13 cm.
Plaats de afgeleerde cake op het plakje en decoreren met verse frambozen.
Uitkomst 6 stuks