Frambozen Kubus
Frambozen Kubus
Bodem
450 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
30 g | Arabesque Noir 58 | |
30 g | cacaoboter |
Recept 1
375 g | Vero Plaatcake | |
170 g | Muffinolie * | |
170 g | water |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
500 g | Fruitful Raspberry HI |
Recept 2
250 g | Zeesan Neutraal | |
300 g | water | |
1.250 g | slagroom | |
500 g | Fruitful Raspberry HI |
Afwerking
600 g | Fruitful Raspberry HI | |
150 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
48 st | frambozen (1 st per stuk) |
Werkwijze
Het hardewenerdeeg uitrollen tot een dikte van 1,75 mm en snijden in 5,5 x 5,5 cm.Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C. / Rotatieoven 150°C
Baktijd 14 minuten (goudbruin afbakken).
Spray na het bakken de plakjes af met een mengsel van cacaoboter en Arabesque Noir 58.
Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de 1e versnelling met de vlinder.
Verdeel het beslag over een plaat van 60 x 20cm, glad afstrijken en verdeel de Fruitful Raspberry HI over het beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C. / Rotatieoven 160°C.
Baktijd 30 minuten.
Meng de Zeesan Neutraal met het water tot een gladde massa.
Voeg de Fruitful Raspberry HI toe en spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
De bavaroise over de afgekoelde cake storten en de bovenzijde glad afstrijken.
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Als de bavaroise bevroren is, de Fruitful Raspberry HI over het gebak verdelen en bevroren snijden (5x5 cm).
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal op de plakjes hardewener plaatsen en decoreren met de frambozen.
Uitkomst 48 stuks